FARSKÉ OZNAMY 03.09.2023

FARSKÉ OZNAMY 03.09.2023

  1. Dnes v našom farskom chráme poklona nebude.
  2. V sakristii sa môžete zapísať na autobusovú púť do Šaštína, ktorá bude 15. septembra 2023 s príležitosti sviatku Sedembolestnej Panny Márie. Po slávnostnej sv. omši pútnici navštívia Miléniový kríž nad Smrdákmi.
  3. Zbierka na práce spojené s obnovou našich kostolov a Kalvárie činila: Farský kostol   575 €, Malé Bedzany 108  €, Tovarníky  117 €. Všetkým milodarcom Pán Boh zaplať.
  4. Riaditeľstvo ZŠ sv. Ladislava oznamuje všetkým žiakom, že slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024 sa uskutoční v pondelok 4. septembra  o 8:00 h. Svätá omša za účasti detí a učiteľov z príležitosti začiatku školského roka Veni Sancte bude vo farskom kostole.
  5. Malé Bedzany: V nedeľu, 10. septembra, bude hodová slávnosť. Na oslavy sa spoločne pripravíme trojdním. Podrobnosti sú na Plagáte.
  6. Tovarníky:  Hodová slávnosť v Tovarníkoch bude v nedeľu 17. septembra.
  7. Nitrianska diecéza v spolupráci s Kňazským seminárom sv. Gorazda v Nitre a Univerzitou Konštantína Filozofa v Nitre otvára na jeseň tohto roku už siedmy ročník Nitrianskej animátorskej školy pod názvom „P.S. Animátorská škola”. Bližšie informácie nájdete na plagátoch a na webovej stránke biskupstva.
  8. Na budúcu nedeľu bude zbierka na kňazský seminár v Nitre.
  9. Pomodlime sa za našu farnosť a o pokoj vo svete. Panna Mária Fatimská, oroduj za nás! Svätý Gorazd, oroduj za nás! Svätý Ladislav, oroduj za nás!