FARSKÉ OZNAMY 25.09.2022

FARSKÉ OZNAMY 25.09.2022

  1. Srdečne pozývame na Púť ružencových bratstiev do Šaštína, ktorá sa bude konať v sobotu 1. októbra. Zapísať sa môžete v sakristii.
  2. V pondelok (26 septembra) o 21:00 h pozývame všetkých na pobožnosť Apelu Jasnohorského do farského kostola. Pred ním o 20:30 h bude sv. omša za povolania do pavlínskeho rádu.
  3. Vo štvrtok (29. septembra), pripadá pre našu farnosť celodenná poklona pred Oltárnou sviatosťou. Podrobný program je na plagáte. Všetkých srdečne pozývame.
  4. V mesiaci október sa modlíme posvätný Ruženec spoločne vo farskom chráme o 17:30 h, okrem stredy a soboty, kedy táto pobožnosť je po rannej svätej omši; v Tovarníkoch o denne o 17:00 h okrem štvrtku.
  5. Tovarníky: Sv. omša v tomto týždni bude v stredu o 17:00 h.
  6. Dnes je zbierka na práce spojené s obnovou našich kostolov a Kalvárie. Zbierka z Továrnik bude určená na očistenie a maľovanie plechového zastrešenia ich kostola, ktoré ja naplánovane na tento týždeň.
  7. Pozývame v každý štvrtok na pracovné stretnutia so Sv. Písmom o 19:00 h na farskom úrade. Taktiež pozývame na Biblické piatky v rámci večernej sv. omši.
  8. V poslednom čase Pán Boh povolal k sebe z našej farnosti a † Petra Bezáka.  Modlime sa zaňho a za všetkých zosnulých z našich rodín. Odpočinutie večné daj im Pane. A svetlo večné nech im svieti. Nech odpočívajú v pokoji. Amen.
  9. Pomodlime sa za našu farnosť a o pokoj vo svete. Panna Mária Fatimská, oroduj za nás! Svätý Gorazd, oroduj za nás! Svätý Ladislav, oroduj za nás!