FARSKÉ OZNAMY 13.06.2021

FARSKÉ OZNAMY 13.06.2021

  1. Dnes bude o 17:00 h Večeradlo. Po ňom svätá omša nebude.
  2. V mene vedenia Základnej školy sv. Ladislava ďakujeme všetkým rodičom, ktorí sa zúčastnili sobotňajšej brigády a svojou pomocou prispeli k úprave areálu školy. Všetkým Pán Boh zaplať.
  3. Cirkevná ZUŠ sv. Lukáša oznamuje rodičom, že prebieha zápis nových žiakov pre školský rok 2021/22. Je možnosť vybrať si z hudobného a výtvarného odboru, ktoré sa učia na pracovisku v ZŠ sv. Ladislava. Zápis prebieha do 30. júna a prihlásiť sa môžete elektronicky alebo priamo v budove školy. Viac informácií nájdete na plagáte vo výveske pri kostole alebo na webovej stránke školy www.czus-lukasa.sk
  4. Základná škola v spolupráci s farnosťou a mládežou organizuje letný detský kresťanský tábor. Ak to epidemiologická situácia dovolí, tábor sa uskutoční v termíne od 10.7.-17.7.2021 v lokalite Kubrica pri Trenčíne. Prihlášky sú v zadnej časti kostola alebo v škole.
  5. Pešia púť z Topoľčian do Národnej Svätyne sa uskutoční v termíne 22 až 25. júla. Podrobnosti sú na plagáte a internetovej stránke farnosti.
  6. Pomodlime sa za našu farnosť a za zastavenie pandémie. Panna Mária Fatimská, oroduj za nás! Svätý Jozef, oroduj za nás! Sv. Gorazd, oroduj za nás! Svätý Ladislav, oroduj za nás!